Publiek leiderschap in de 21e eeuw is gericht op het realiseren van maatschappelijke resultaten in verbinding met en op basis van de wensen vanuit de maatschappij, de ambtelijke organisatie en het politiek bestuur. Publieke leiders staan in een politiek-bestuurlijke context voor hun maatschappelijk taak in een tijd die ongekend complex is geworden, waarin de veranderingen razend snel gaan en waarbij de overheid onder een vergrootglas ligt.
Crisismanagement wordt gevraagd,  focus op sturing en hiërarchie, maar het vermogen om mensen vertrouwen en kracht te geven en (weer) geloof in zichzelf te geven is net zo belangrijk.


In deze uitdagende tijden is er een continue roep om handvatten om de dagelijkse dynamiek te ‘overleven’. Om deze exacte reden hebben de Greenleaf Academy en INSPIR8ION de leergang ‘Publiek Leiderschap in de 21e eeuw’ opgezet. Op deze manier ondersteunen en prikkelen we de publieke leiders van nu en de toekomst in de zoektocht naar balans tussen het zakelijke, maatschappelijke en persoonlijke. Niet vanuit positie, maar vanuit ambitie!

Leiderschap in verbinding met de haarvaten van de samenlevimg

NIEUW!

Publiek Leiderschap in de 21ste eeuw  

Start 8 oktober 2020

Contact

De Greenleaf Academy

is een onderdeel van De Hostmanship Groep.

 

Kantoor:

Crailoseweg 22

1272 EV Huizen 

035-5247420 (Hostmanship Group)
info@greenleafacademy.nl

KVK 71455736

BTW nr. 858722161B01

  • LinkedIn Social Icon

©  mei 2020 Greenleaf Academy