top of page
HEADER GL 12.jpg

De Greenleaf Academy for 21st Century Servant Leadership

OVER ONS

De Greenleaf Academy ondersteunt de individuele ontwikkeling van toekomstige en huidige leiders en leiderschap in organisaties. Het is een platform voor mensen die affiniteit hebben met het het leiderschapsprincipe van Servant Leadership en van daaruit willen bouwen aan persoonlijke ontwikkeling, een inclusieve en menselijke organisatiecultuur met bewustzijn voor de tijdsgeest waarin we ons bevinden. Medewerkers laten groeien, met plezier werken, excellente klantbeleving en waarde toevoegen aan de samenleving als geheel.

 

MAAK KENNIS MET DE GREENLEAF ACADEMY

Geïnspireerd worden, kennis opdoen en beleven, dat is de basis van onze werkwijze.

 

Onze werkwijze

Onze focus ligt op incompany maatwerkprogramma's binnen organisaties die Dienend Leiderschap als uitgangspunt omarmen en dit in hun organisatie willen verankeren. Gezamenlijke sessies, coaching, intervisie, type-dynamieken, verrassende sprekers en bedrijfsbezoeken maken onderdeel uit van onze aanpak. Daarnaast organiseren wij regelmatig Masterclasses en bouwen we door onze activiteiten aan een warme community.
 

Geschiedenis
In 2000 zijn wij gestart als Europese dependance van het door Robert K. Greenleaf opgerichte Greenleaf Center for Servant Leadership. Vanaf 2018 zijn we onderdeel van de Hostmanship Group waardoor we onze opdrachtgevers nog beter en breder kunnen bedienen. 
In het najaar van 2019 hebben we onze propositie uitgebreid met het gedachtegoed van 21st Century Leadership.
De manager van de 21ste eeuw is een dienend leider en daarom is dit een logische aanvulling om hedendaags leiderschap in organisaties te  stimuleren. 

KERNTEAM

d4b29632-b162-4df5-ae91-df359df2dba8.jpg

Alexander de Vries

Als Managing Partner van de Hostmanship Group en zijn jarenlange ervaring op het gebied van veranderkunde weet hij het belang van "the human touch" in organisaties. Leiderschap is de hefboom om dit zichtbaar, voelbaar en succesvol te maken. 

d4b29632-b162-4df5-ae91-df359df2dba8.jpg

Ron Groothuis

Vanuit jarenlange ervaring als manager, docent en innovator in de (ouderen)zorg weet hij de kracht van mensen te zien en ze te laten groeien om iedere dag het beste van henzelf te geven.

Praktijk, theorie en bezieling komen bij hem samen.

odette-hoogland(2).jpg

Odette Hoogland

Odette is Master in Hospitality Management en vanuit een ruime ervaring in de leisure sinds 2012 Hostmanship Specialist. Zij begeleidt, traint en coacht  medewerkers en leiders gericht op het creeren van een welkome cultuur

Voor de Greenleaf Academy coordineert zij ons Congres Vrouwelijke Leiders in de Zorg

2b1e78c9-7c3b-4e15-8f07-d586068cbd69.jpg

Anke Brokerhof

Als jonge leider is zij continue bezig om op innovatieve wijze bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen. Zij inspireert een nieuwe generatie leiders zowel met trainingen als praktische tools. Zij is trainer van  het Future Leaders programma. 

58016ddb-d1d1-42f1-96cc-90f12f4790fb.jpg

Claudia Geene

Claudia is in haar werk altijd gericht op de groei van leiders, teams en organisaties. Zij deed dit als directeur, managementadviseur, managementtrainer en nu als Executive Coach en begeleider van onze incompany trajecten.  Gespecialiseerd in dienend leiderschap en hostmanship.

bottom of page