di 03 nov.

|

Online Evenement

Online Jaarcongres Vrouwelijke Leiders in de Zorg

Vrouwelijke Leiders in de Zorg is een inspirerend en leerzaam netwerkevenement voor ambitieuze vrouwelijke leiders, werkzaam in de zorg of in het zorgdomein. Laat een berichtje achter als je toegevoegd wilt worden aan het mailbestand. Je ontvangt dan alle informatie in je mailbox.

Registration is Closed
See other events
Online Jaarcongres Vrouwelijke Leiders in de Zorg

Tijd en locatie

03 nov. 2020 09:00 – 05 nov. 2020 21:40

Online Evenement

Over het evenement

Het congres Vrouwelijke Leiders in de Zorg is sinds 2011 een inspirerend en leerzaam netwerkevenement voor ambitieuze vrouwelijke leiders werkzaam binnen het zorgdomein. We verbinden cure, care en welzijn telkens via een ander thema en faciliteren netwerken en inspiratie. Onderwerpen zijn o.a. leiderschap, digitalisering, behoud van personeel, duurzaamheid en hostmanship in de zorg. Vanwege de Covid-19 maatregelen is de 9e editie dit jaar volledig digitaal. Vanuit het thema “Zorgen zonder Zorgen” zijn er een keur aan interactieve digitale dialogen van, voor en door zorgprofessionals! Boeiende onderwerpen, interactief en inpasbaar in ieders agenda omdat het aanbod verdeeld is over 3 dagen, op 3 t/m 5 november 2020. Er is dus altijd wel een tijdstip wat past in je agenda. Natuurlijk kun je niet alles live deelnemen maar elke deelnemer kan alles terugkijken op een ander moment wanneer het hem/haar uitkomt, dat is hét voordeel van online.

Daarnaast ben je op 5 november digitaal te gast bij de talkshow o.l.v. Paul van Liempt (BNR) en krijg je exclusief toegang tot boeiende interviews . Natuurlijk ontvangt elke deelnemer de digitale "good-e-bag". Met recht een uniek evenement voor jou als leider maar zeker ook voor je leiderschapsteam! Kijk op www.vrouwelijkeleidersindezorg.nl

Video Marian van Soest over Congres

Website Vrouwelijke Leiders in de Zorg

Deel dit evenement